woensdag 15 september 2010

Outlet en Animal Kingdom










Om jullie op de hoogte te houden van het wel en wee hier in Florida snel even de laatste stand van zaken.
Gistermiddag zijn wij naar de Outlet Mall geweest. Femke en Yvo hebben van alles gekocht bij Tommy Hilfinger. Yvo heeft 3 broeken voor zichzelf gekocht en voor de kindjes ook spijkerbroekjes. Ik heb voor Puck een jurkje en vestje gekocht bij Tommy H. 63 dollar. Buiten zag ik ineens dat 50 plussers 10% korting krijgen dus zo Nederlands als wij zijn toch even terug... en ja hoor 6,30 dollar terug ;-). Bij de Disney store een giga grappige pyama voor Tijn en een mooi kleurboek gekocht. Pieter heeft een cap gekocht en mooie timberlands voor 24 dollar het blijft toch lachen. Suzanne wil graag dat wij sneakers meenemen maar die hebben wij niet gevonden... ocht ik zit hier nog wel even. Daan denk je aan de foto!

Vandaag zijn wij (Pieter Tijn en ik) naar Animal Kingdom geweest. Een aanrader. Wat ziet het er allemaal leuk uit. Om 9 uur stonden wij voor de poort. Femke en Yvo zijn met Puck thuis gebleven, Puck is 13 weken en kan moeilijk aan het ritme wennen hier in orlando.
Als eerste zijn wij naar Asia gewandeld. Je loopt lekker beschut en dat mag ook wel als de zon een warmte afgeeft van 90 graden fahrenheit. Daarna zijn wij met de Safaritour meegegaan. Echt super... de enorme Jeep komt relatief dichtbij de dieren. Er was een moeder olifant met jong... het blijft toch schattig (ja echte vrouwen taal). Wij zijn naar de Lion King show geweest... ja dat kunnen ze wel bij Disney een gelikte show.

Wat ik bij Magic Kingdom heb gemist maakte dit park helemaal goed. Het plan was om nog even bij Nemo te gaan kijken maar Tijn had het wel gezien. het mannetje was zo moe. De beplanting is super en feite zijn er niet veel dieren in kooien etc. maar de aankleding maakt het zo bijzonder.
Tijn moet trouwens nog steeds niets hebben van de karakters. Wij kwamen wat van die Disney figuren tegen en hij wist niet hoe gauw hij weg moest. Nu zeg ik gelukkig er staan genoeg ouders en grootouders in de rij voor een handtekening en foto. Om ongeveer 3 uur waren wij weer thuis en hebben nog lekker in het zwembad rond gesprongen.
Nu breng ik Femke en Yvo even naar de Walmart ze hebben nog het een en ander nodig voor die kleine spruit. O ja Puck heeft vandaag voor het eerst een piepklein beetje fruithapje gegeten... smullen maar weer.

1 opmerking:

  1. Wat zal dat leuk zijn met Puck op stap in Florida zeg... Leuk verslag weer, en Animal Kingdom vinden wij ook erg leuk.

    Veel fun nog!

    BeantwoordenVerwijderen