dinsdag 21 september 2010

eindelijk weer bericht








Zo dat heeft even geduurt maar hier is dan de laatste update vanuit het zeer hete florida! Afgelopen zaterdag zijn Pieter en ik naar de Mall geweest. Niet de outlet maar de Mall at Millenium ik geloof 270 winkels. Suzanne wil heel graag sportschoenen hebben die nog niet te krijgen zijn in de outlet. Nou jullie begrijpen het wel, sportwinkel in en uit maar bij Adidas vonden wij de bewuste schoentjes. De schoenen waren niet op voorraad dus moesten ze besteld worden, geen probleem a.s. vrijdag zullen ze er zijn. Voor Puck hebben wij baby Uggs gekocht 51 dollar en voor Tijn en Puck nog van die schattige pyama's met voetjes eraan. O ja ik mis toch wel de nederlandse chocolade dus bij Godiva 8 bonbons meegenomen 18 dollar maar dan proef je ook wat. O ja en als klap op de vuurpijl (lees hitte) waren wij onze auto kwijt op het immense parkeerterrein, 30 minuten lopen zoeken......
's Avonds zijn wij bij Chilly's gaan eten het was weer veel te veel en te lekker. Femke heeft de verrukkelijke cheesecake genomen die is toch lekker.
Op zondag zijn wij naar het zwembad vertrokken. Ditmaal was het Tyfoonlagoon. Zo de mensen van Disney kunnen wel sfeer creeeren.. de glijbanen zijn niet zo spectaculair maar voor de rest prima, mooi beplant. Het plan was natuurlijk om weer onder een prieeltje te gaan zitten... oei oei om 10 uur is het dus al best druk dus goed zoeken. Je kunt er ook tussen de haaien en andere vissen zwemmen dat heeft Yvo gedaan.
Gisteren (maadag) zijn wij met Tijn naar Seaworld gegaan. Zo hebben Femke en Yvo een dagje Puck en wij een dag opa en oma met kleinkind. Om 9 uur was het al erg heet gelukkig stond onze auto (makkelijk als wij weer naar huis gaan)een eetje vooraan. Als eerste heeft Tijn de dolfijnen eten gegeven en daarna zijn wij bij de dolfijnenshow gaat kijken. Langzaam richting Shamu stadion want dat was toch wat Tijn wilde zien.... Eerst nog even iets gegeten. Vorig jaar was de kwaliteit al niet zo bijzonder nu vond ik het ronduit slecht. Dus eten doen wij hier niet meer. Om half 1 was de eerste show en natuurlijk wilde wij die meemaken. Wij gingen jaja heel stoer in de "you get soak zone" zitten. Hier kun je dus nat worden (4 graden is het water brrrr). Maar hebben geen druppel gehad.
De show was okay... wel minder dan vorig jaar maar dat zal allemaal te maken hebben met de veiligheid van de trainers. Immers er is een dodelijk ongeluk gebeurt.
Ons mannetje werd langzaam erg moe dus toch meer richting uitgang.
Vandaag dinsdag:
zijn femke yvo en Tijn naar de Disney Studio's en passen wij op Puck.
Kijk weer naar de leuke foto's. De foto met brandweer en politie is hier in de straat gemaakt... tja wat er nu precies was gebeurt ik weet het niet het leek nou niet echt op CSI (helaas). De foto van Tijn met een zwart toetje, hij heeft taart gegeten hoezo kleurstof

O ja wij kregen gisteren een vervelende bug in de computer wat ik gedaan heb weet ik niet maar alles doet het weer... jiepie.

1 opmerking:

  1. Hoi Tineke,

    Gelukkig weer een update, jullie hebben het meer dan heerlijk... leuke foto's en een heerlijk leesbaar verslag!!

    BeantwoordenVerwijderen