vrijdag 24 september 2010

Animal Kingdom






Vandaag was het maar 92 graden fahrenheit (ongeveer 31 graden) om iets over 9 springen wij (Pieter,Tijn en ik) in de auto op weg naar Animal Kingdom. Bij aankomst merkte wij al meteen op dat het druk is onze auto (gelukkig wel) op een herkenbare plaats parkeren achteraan in rij 29!!!!. Och jullie moeten je voorstellen parkeerterreinen zo groot als 10 voetbalvelden naast elkaar(misschien nog wel groter).
Bij binnenkomst snel een scroller voor Tijn gehaald en op pad. Tijn wilde als eerste naar de Lion King wij moesten 20 minuutjes wachten maar dat is geen probleem. Het wachten heeft ook weer als voordeel dat je vooraan kunt gaan zitten en dat hebben wij gedaan. Tijn genoot volop en ja dan genieten opa en oma ook. Hij ging helemaal op in de musical/show. Hij kent natuurlijk al de liedjes.Femke en Yvo hebben ongeveer 80 Disney dvd voor de kindjes. (zie foto's). Pieter was de mystery guest hahaha hij was weer de pineut (zie foto). Na de Lion Kings nogmaals naar de Safari echt super leuk. Weer het kleine olifantje gezien. Ook hebben wij een wandeling gemaakt langs de gorilla's etc. Echt, waar de dieren zitten ziet er allemaal perfecto uit trouwens het hele park hoor. Daarna met de trein mee het is een ritje van niets maar och je ziet de nachthokken van de dieren. Volledig aircondition etc. Het is echt big bigger best... Trouwens ze hebben veel meer dieren dan die je ziet, de dieren hebben ook weleens een dagje vrijaf... volgens onze gids mogen ze dan genieten van de rust. Toen de trein op ons station aankwam begon het wat te druppelen nou de druppels werden druppels en in no time stond alles blank. Pieter twee poncho's gehaald ja en jullie begrijpen het al bij het naar buitengaan scheen het zonnetje weer....
Och, bij Tijn ging weer langzaam het kaarsje uit het is toch en mannetje van net 3 jaar en Pieter kreeg honger dus iets te eten zoeken. Dit keer is het het Rainforrest cafe geworden (zie foto's) het eten is super en de ambiance ook. Pieter had een super burger, Tijn een kindermenu hotdog en ik een kop soep. Och och wat kunnen die amerikanen eten geen wonder dat veel van deze mensen echt een cupcake figuur hebben... jullie kennen dat wel zo'n vetrandje boven je broek hahaha.
Na het eten richting auto, jippie meteen gevonden en hup richting Egretstreet. Mijn hemel wij kwamen toch in een regenbui terecht. O ja... aan de 27 tegenover de Walmart zit een bakkerij... heerlijke cheeseake met praline... mensen kom proberen super lekker.
Femke en Yvo hebben op ons zitten wachten die zaten in de startblokken om ook iets te gaan doen. Wij hebben maar 1 auto vandaar. Tijntje was natuurlijk in slaap gevallen. Nu is de familie Verbunt even op pad en vanavond eten wij kentucky fried chicken.
Morgen moet ik echt gaan shoppen. Daan... heb nog geen foto van je schoenen gekregen!!!!
Puck ligt nu lief te slapen en het regent nog een klein beetje.

2 opmerkingen:

  1. Wat een lekkere dagen hebben jullie daar. Echt genieten, leuk om jullie te volgen.
    Succes met shoppen,
    groetjes
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Tinneke,

    Het was weer een lekkere dag en wat leuk om dit zo met z'n allen te kunnen doen.

    Heel veel plezier met shoppen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen