vrijdag 20 augustus 2010

koffer disney en zoute augurken



<

Zo vanmiddag eens heerlijk richting de stad gefietst. Ik ben op zoek naar een lichtgewicht koffer. Heb een splinternieuwe koffer maar die weegt leeg 4,5 kg!! En ja bij Martinair mag je maar 23 kg meenemen. Natuurlijk ook nog de 10 kg als handbagage, dus waar hebben wij het over. Nou, dat zal ik jullie vertellen welke schoenen neem ik mee... en hoeveel paar (lichtelijke schoenen tik). Gelukkig zit er in de villa een wasmachine en een droogtrommel.... een aanrader... je gaat naar huis met schone was, Joepie!. Heen zal nog wel te doen zijn maar terug... de verlanglijstje komen langzaam onze kant op, Suzanne onze jongste heeft al aangegeven schoenen en marc ecko horloge dit is moeilijk veel te veel keus. 1 collega wil graag zoute augurken!!! ja ja ik hoop dat er plastic potten zijn ;-).
Heb vanmiddag ondanks het zeer mooie weer ook nog op de Disneysite gekeken het ziet er toch allemaal wel super uit. Ben benieuwd hoe Tijn een en ander zal ervaren. Wij zijn in juli nog naar de Efteling geweest en het sprookjesbos moesten wij toch echt met zevenmijls laarzen doorlopen! De kaboutertjes oei oei die keken zo boos... en roodkapje, neen hoor de wolf was een stoute wolf... het enige wat hij wel leuk vond (10 minuten eerst naar andere kindjes kijken) was holle bolle Gijs...(zet op bepaalde plaatsen in steden een holle bolle Gijs en het was vast een stuk schoner). Maar goed hij is best angstig voor levensgrote sprookjesfiguren. Trouwens dat was vorig jaar in Universal ook al het geval.
Wij hebben tickets voor 4 dagen Disney is het niets dan rennen wij er door heen en gaan ons prima vermaken in Animal kingdom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten